INTEX Bazén obdélník 305 x 183 x 56 cm 58484

Kód: LA458847
999 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Prostorný světle modrý bazének pro celou rodinu, zajistí perfektní ochlazení během horkých letních dnů. Přejme krásné a odpočinkové léto! :)

Detailní informace

Kdo Vám zboží doručí

PPL
99 Kč
119 Kč

Jak u nás můžete zaplatit

Online
ZDARMA
Dobírka
39 Kč
Převod
Sleva 10 Kč

Detailní popis produktu

Světle modrý Bazének o rozměrech 305 x 183 x 56 cm je vyroben z kvalitního vinylu, který značka INTEX používá při výrobě všech svých nafukovaček. Rodinný Bazén zajistí fantastickou zábavu a hlavně osvěžení v těchto tropických dnech. Další výhoda kromě kvalitního materiálu je bezpečnost. Bazén má široké stěny, takže děti z bazénu nevypadnou.

Do plavek a HURÁÁÁ do bazénu! 

bazen 1

Máte zahradu a nechcete kopat bazén do země? Chcete si jen lehnout do bazénurelaxovat? Tento bazén je perfektní volba! Bazén pojme několik Vašich společníků, takže stačí usmažit řízky a malé Chorvatsko můžete mít doma na zahradě, co nevidět. 

Bazének pro děti i dospělé pojme 999 litrů vody, takže si dokážete představit, už podle tohoto ohromného čísla objemu, že to není žádný malý bazének. Značka INTEX počítá s tím, že se může stát cokoliv a může se stát i to, že se udělá během používání dírka, takže vybavili balení opravnými záplatami. Pokud máte doma více nafukovaček určitě doporučíme dokoupit záplaty navíc ZDE: Opravné záplaty. Rozhodně neuděláte chybu s koupí elektrické pumpy, pomocí které budete mít bazének nafouknutý raz, dva -> ZDE - Elektrická pumpa.    

Tento bezpečný bazén jsme pro Vás vyzkoušeli a co o něm říká náš specialista na venkovní hračky - nafukovací bazény Honza?

"Čím větší bazén, tím větší údržba - toto je známé pravidlo a proto je tento bazén ideální pro toho, kdo nepotřebuje plavecké bazény a nechce se prakticky každý den starat o čištění bazénu nebo chystat nic složitého, jako kopat bazén, stavět velký kruhový (samozřejmě... rozdíl ceny, je úplně někde jinde). I klasický kruhový bazén potřebuje velkou péči, ale tento model díky své velikosti nepotřebuje žádnou - pokud se dostane nepořádek do bazénu, jednoduše vodu vylijete a napustíte novou. Voda bude znovu jako křišťál. Bazén otestovali i naše děti a byly nadšené.

Rozhodně bazénu dávám 5/5, protože pořizovací cena za tak velký bazén je fajn, údržba, bezpečnost, rychlé nafouknutí."   

Honza hodnotí: hvězdy 

Martonie.cz

  • Tvar - obdélník
  • Vyrobeno z kvalitního vinylu
  • Použitý materiál 0,32 mm vinyl
  • Rozměry bazénu 305 x 183 x 56 cm
  • Tři vzduchové komory mají dvojité ventil
  • Kapacita bazénu: 999 l
  • V balení je opravná záplata
  • Věk 6+

Přejeme Vám příjemné koupání a skvělé léto. :)

Doplňkové parametry

Kategorie: Nafukovací hračky a věci do vody
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MD Avatar autora | 7.5.2020
Bazén splnil očekávání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: