INTEX Bazén se sedátky 229 x 229 x 66 cm 56475

Kód: LA454757
1 499 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Rozhodujete se, jaký bazén pořídit? Pokud hledáte bazének na odpočinek a pro děti na zábavu, tak už hledat nemusíte. Tento bazén je skvělá volba.

Detailní informace

Kdo Vám zboží doručí

PPL
99 Kč
119 Kč

Jak u nás můžete zaplatit

Online
ZDARMA
Dobírka
39 Kč
Převod
Sleva 10 Kč

Detailní popis produktu

Máme tu něco netradičního. Klasické obdélníkové, čtvercové, kulaté bazény známe všichni, ale čtvercový bazén se sedátky a držáky na pití? To je opravdu něco nového a fantastického! 

Kvalitní nafukovací modrý bazén firmy INTEX se čtyřmi sedátky, opěradly a dvěma držáky na nápoje. To bude ten správný relax! Kapacita bazénu je 882 litrů vody.

Netlačte se v létě na koupališti a připravte vašemu dítěti bazének v pohodlí zahrady. Výhodou nafukovacích bazénů je to, že k jeho sestavení nepotřebujete žádné nářadí. Stačí bazének pouze nafouknout, napustit vodou a můžete si s vašimi ratolestmi užívat vodních radovánek doslova během pár minut.

asd

INTEX Bazén 56475 čtverec se sedátky je skvělá volba pro děti i dospělé do horkých letních dnů. Tento bazén si užije celá rodina!

Nafukovací bazén stejně rychle složíte, jak postavíte. Stačí jen vylít vodu, vypustit vzduch a bazének nechat vyschnout na slunci. Správným uskladněním bazénu přes zimu docílíte toho, že vám bazén poslouží napříč několika sezónami.

Rozhodně doporučujeme naši oblíbenou elektrickou pumpu: ZDE. Pomocí které snadno a bez práce nafouknete bazének rychlostí blesku.

Pro drobné opravy je s bazénem dodávána sada na opravu. S lepící sadou na opravu bazénu během chvilky opravíte malé trhlinky nebo prasklinky, kterými by jinak mohl unikat vzduch.

Výrobky značky Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály.

  • Tvar - čtverec
  • Materiál - vinyl
  • Určeno pro venkovní použití
  • Rozměry bazénu jsou 229 x 229 x 66 cm
  • Kapacita bazénu je 882 litrů vody
  • V balení je i sada záplat
  • Věk 3+

Přejeme Vám příjemné koupání. :)

Doplňkové parametry

Kategorie: Nafukovací hračky a věci do vody
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PD Avatar autora | 7.3.2021
Na chatu se bude hodit. Super rychlá doprava!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: