Black Friday je tu!

Black Friday je tu!
Trošku jsme váhali, jestli se k této akci připojit, protože spousta prodejců nedělá opravdové slevy a tak tato akce už není tím, čím by být měla. 

Nakonec jsme se rozhodli, že se připojíme a že zlevníme vybrané položky na maximum. Zkrátka, že to bude takový předvánoční dárek pro naše nakupující, kdy půjdeme s cenami u vybraných hraček opravdu dolů, někdy až na naše nákupní ceny (a někdy i pod ně). 

Teď si asi říkáte, že to má nějaký háček...

Samozřejmě, že není možné takové ceny držet dlouhodobě a proto si je musíte ulovit!
Vybereme vždy několik desítek hraček a ty půjdou do slevy. Tam budou ale jen 3 dny (poznáte podle počítadla, kdy akce končí). O půlnoci pak slevy nenávratně zmizí, jak Popelka z plesu, a druhý den vyskočí slevy zase na jiný sortiment.

Kdo nás sleduje na sociálních sítích, určitě zaregistroval akci už o víkendu, kdy odstartovala. Věříme, že si každý najde ty nejkrásnější dárky pro své děti.
Není potřeba se tlačit v přeplněných obchodech, jezdit na slevové akce z letáku a na prodejně zjistit, že je vyprodáno. Nakoupit se dá pohodlně z domova a bez stresu, se 14 denní lhůtou na vrácení zboží. Co myslíte?

 

Jak můžete využít slevu maximálně?

Kromě hraček s TOP cenami v kategorii BLACK FRIDAY můžete nakoupit hračky z celého eshopu. Máme opravdu široký sortiment pro děti všech věkových kategorií, pro kluky i pro holky. Při nákupu nad 3 000,- máte navíc dopravu ZDARMA.

Pokud se vám sejdou v košíku hračky nad 5 000,- odečte se vám ještě automaticky EXTRA SLEVA 10% z celé objednávky.
A to už je ve výsledku ušetřená pěkná částka!



Pořiďte letos dětem více hraček pod stromeček, díky Black Friday na Martonii.

Připomínáme, že každé 3 dny se nabídka zlevněných hraček mění, tak ji nezapomeňte zkontrolovat, aby vám neutekla právě ta hračka, která vašemu dítěti nebo dětem rozzáří o Vánocích očka.

Přejeme příjemný a pohodový nákup!