Autodráhy Polistil - tradice a kvalita

Autodráha není hračka na jednu sezónu. Je to hračka, ze které děti jen tak nevyrostou. Co si budeme povídat, však i dospěláci si často rádi dají závod proti sobě. Při koupi autodráhy je tedy dobré přemýšlet, jak dlouho chceme, aby nám vydržela. Na trhu je totiž spousta autodráh neznámých značek. A pokud se vám nějaká část porouchá, nebo dojde časem k nevratnému opotřebení, můžete celou dráhu vyhodit, protože náhradní dílek neseženete.

Ale pozor! My jsme rozšířili sortiment o autodráhy Polistil, které nejen že vynikají kvalitou, ale mají k dostání i spoustu náhradních dílů! Jsou srovnatelné s autodráhami známých značek, avšak za příznivější cenu.

Polistil je značka, která vznikla v Itálii v roce 1960 a zabývala se výrobou modelů autíček z vysoce kvalitního materiálu. Byl to velký konkurent značky Bburago nebo Maisto. Polistil klade velký důraz na přesné a kvalitní zpracování a na stabilitu drah. V posledních letech se zaměřili právě na autodráhy.



Základní sady
Polistil vyrábí autodráhy ve dvou měřítkách. Základní měřítko 1:32 a pak měřítko 1:43 u kterého máme širší nabídku základních drah a více příslušenství na rozšíření.

 

Náhradní díly a příslušenství
Jedna z největších výhod autodráh Polistil je ta, že lze dokoupit náhradní díly. Abyste svou trať oživili nebo rozšířili, můžete koupit různé sady s rovinkami, zatáčkami nebo třeba zúžení zvané šikana. Dráha se tak může neustále obměňovat, můžete měnit její obtížnost podle věku závodníků. Jen tak se neokouká.

           

Můžete koupit i nová autíčka. V nabídce jsou modely v měřítku 1:43 ale i 1:32. Pokud vás tedy omrzí jezdit s formulemi, můžete si dokoupit třeba Mercedes, Mini Coper nebo policejní auto

Pokud se vám nějaká část dráhy lety opotřebuje a přestane sloužit, i na tohle Polistil pamatuje. K dostání jsou náhradní kontakty a svorky, ale také třeba napájecí díl, který je pro fungování autodráhy nezbytný.

       

Nás naprosto nadchly pouliční lampy, které vaši trať osvítí a dodají závodům zase jiný rozměr. Proč neuspořádat noční závod? 

Dvakrát tolik výhod
S koupí Polistil autodráhy získáte nesporné výhody. Autodráha je vhodná téměř pro všechny věkové kategorie a tak se investice vyplatí. Protože je tu nabídka rozšiřujících dílů, můžete neustále měnit složení dráhy.
K příštím narozeninám nebo Vánocům pak můžete dokupovat doplňky a hned máte nějaký ten dáreček vyřešen.

Koukněte na celou naši nabídku autodráh Polistil. Jestli už máte vybráno, použijte v nákupním košíku kód BLOG7 a ušetřete 7% z ceny. 



Přejeme spoustu zábavy při závodění!