Co koupit novorozenci k Vánocům?

Jaký dárek koupit pro miminko, které se nedávno narodilo, nebo možná zakrátko narodí?
V podstatě skoro nic nepotřebuje a přesto chcete, aby mělo pod stromečkem nějaké dárky? Připravili jsme pro vás několik tipů pro vaše malé poklady. Jedná se většinou o hračky vhodné od narození, ale děti je užijí mnohem déle, některé z nich až do předškolního věku.

Plyšový slon
Je vyroben z neuvěřitelně hebkého plyše, je vhodný od narození. Máme na něj krásné zpětné vazby, kdy s ním maminky spávají už v těhotenství, využívají ho místo kojícího polštáře a pak i pro polohování miminka. Děti si slona velmi oblíbí a brávají si ho všude s sebou, k babičce i do školky na spaní. Slon je jedním z našich nejoblíbenějších produktů. 

Kolotoč na postýlku
Kolotoč úplně čerstvý novorozenec neocení, ale velmi brzy, už kolem 4 týdnů začne pestrá zvířátka pozorovat. Tento kolotoč je natahovací, ale má i tlačítko na zapnutí/vypnutí, takže nemusíte čekat, až se strojek dotočí. Jedná se o velmi oblíbený kolotoč u většiny rodičů, díky jeho sympatické ceně a jednoduchosti. Pochvalují si, že nejsou potřeba žádné baterie.



Usínáček sovička
Usínáčků máme spoustu druhů, ale tato sovička je opět naším TOP produktem. Často ji rodiče kupují i pro starší děti, školkového věku, protože se jim zkrátka zalíbí. Sovička je pratelná, strojek lze vyndat. Hraje jemnou příjemnou melodii nebo můžete přepnout na zvuky přírody- potůček, šumění lesa apod. K tomu lze zapnout i projekci noční oblohy ve 3 barvách. Barvy lze také volit a přepínat. Sovička je velmi hebká a příjemná na dotek, děti si ji zamilují.

Medvídek Brumlík
Podobným usínáčkem je Medvídek Brumlík, který by se jistě zlobil, kdybychom ho tu nezmínili, protože není o nic méně oblíbený než sovička výše. Má ospalá očka, což dětem před spaním navodí už samo o sobě pocit zklidnění. I medvídek je vhodný pro děti od narození, vydává  jemné tlumené světlo a tichou uklidňující melodii nebo zvuky přírody.

Sada na otisk
Miminka neuvěřitelně rychle rostou. S touto sadou na otisk nožičky nebo ručičky si můžete uchovat hmatatelnou vzpomínku na to, jak malinkou ručičku vaše miminko mělo. Sada lze použít samozřejmě i pro větší děti, ale právě pro novorozená miminka ji rodiče kupují nejčastěji. 

 

Pěnové puzzle
Na první pohled hračka spíš pro větší děti, ale divili byste se, jak moc je lze využít. Protože jsou tepelně izolační, měkké a omyvatelné, lze je použít i jako podložku na přebalovací pult. Navíc hned po pár týdnech, kdy děti trénují zvedání hlavičky, je můžete pokládat právě na tyto puzzle. Snadno je vždy složíte a uklidíte, pokud máte doma málo místa. Můžete je vzít na cesty i na dovolenou. Nedrží v sobě prach jako deky a při znečištění se jen otřou vlhkým ubrouskem nebo hadříkem.



Masážní dečka
Masáže miminek jsou velmi oblíbené, protože miminko uvolní a zklidní. Tato speciální sada je navržena tak, aby si miminko masáž maximálně užilo. Má navíc krásný design v jemných barvách a tak je oblíbená i u rodičů. 

 

Lehátko
Pokud chcete mít miminko neustále u sebe a nemáte možnost přesouvat postýlku, je bezva volbou právě lehátko. Mnohá lehátka mají i hrazdičku, aby se miminko zabavilo, jsou polohovatelná nebo houpací. Samozřejmě mají pratelné potahy. V nabídce máme několik druhů lehátek pro miminka, najdete ji ZDE a stačí si vybrat jen podle barevných preferencí.

 

Věříme, že vám naše tipy pomohly a vybrali jste si.

Pro čtenáře blogu máme ještě speciální EXTRA SLEVU 7%. Stačí zadat v košíku slevový kód BLOG7.

Přejeme vám krásný adventní čas a příjemný výběr dárků v našem eshopu.