Nejlepší elektrické auto pro děti

Elektrických vozítek je na trhu nepřeberné množství. Které je to nejlepší? 

Pokud vybíráte elektrické autíčko, v první řadě si určete, jestli hledáte vozítko pro jedno nebo pro dvě děti. Dál už pak záleží čistě na vašem vkusu. 



Možná fandíte určité značce a bude pro vás rozhodující jestli jde o Audi, Mercedes, Lamborghini nebo třeba Volvo.
Možná je pro vás důležitá barva. Bude se dětem líbit červené, bílé nebo černé?
Výbava našich autíček je podobná, většina má přehrávač MP3, rádio, světla, ovladač na ovládání autíčka.

Které je tedy to nejlepší dětské vozítko? Přeci to bezpečné!

Proto mají naše elektrická vozítka pro děti nejen bezpečnostní pásy, a jezdí přiměřenou rychlostí, ale hlavně jsou na dálkové ovládání. Autíčko může dítě ovládat samo, ale jako rodič máte v ruce RC ovladač, který má při řízení auta vždycky přednost. Můžete si tak užít klidnou vycházku, bez obav, že vám dítko vjede tam, kam nechcete. Malé děti ještě nedovedou spolehlivě a bezpečně řídit, ale jejich tatínek nebo dědeček se řízení pomocí dálkového ovladače jistě rád ujme. 

  • Proč se někdy stejné auto na různých eshopech tak liší v ceně? Důvody jsou různé. Může jezdit nižší rychlostí, má jen jeden motor místo dvou, má menší výdrž baterie... Případně se jedná o elektrické autíčko bez dálkového ovladače.

V nabídce nemáme jen elektrická autíčka nebo elektrické / šlapací traktůrky, ale i takovou raritu jako je SKÚTR pro děti! 

Mezi další naše autíčka patří i značka Land Rover - konkrétně Land Rover Discovery, které je opravdu skvělé! Všechny autíčka, které prodáváme máme vyzkoušené díky našemu zkušebnímu jezdci Viktorovi. Viktorův největší favorit je právě toto krásné elektrické autíčko Land Rover Discovery a traktůrek, který jsme mohli vidět výše v článku.



Podívejte se na celou nabídku elektrických vozítek pro děti v našem eshopu ZDE. Věříme, že si u nás vyberete elektrické autíčko pro Vaše dítě. Přejeme skvělý nákup! :)

Máte vybráno? Tak to se vám bude hodit sleva 7%. Stačí zadat v nákupní košíku slevový kód: BLOG7.