Dřevěné hračky VIGA

Někdy si člověk není úplně jistý, jestli určitou hračku koupit nebo ne. Zvlášť když je od neznámého výrobce. Proto jsme se rozhodli, že vám postupně o různých značkách, které prodáváme, řekneme něco víc. Jako první začneme společností VIGA, výrobcem dřevěných hraček.



VIGA funguje na trhu od roku 2000. Vyrábí pouze dřevěné hračky a to ve 14 kategoriích. V současnosti své hračky prodává do 60 zemí po celém světě. A samozřejmě doputovaly i do našeho eshopu. Chceme prodávat kvalitní hračky a u značky VIGA se nám líbí, že klade velký důraz na bezpečnost. A to jak u samotné hračky a její funkčnosti, tak na bezpečnost použitých materiálů. Všechny hračky splňují normy EN71, ASTM a GB6675. Použité materiály jsou s certifikací FSC.

Kromě bezpečnosti kladou ve společnosti i velký důraz na inovaci, kreativitu a odlišnost. Řada hraček je opravdu jiných, než běžně známe. A to nejen svým principem, ale třeba i barvami. Stačí kouknout na jejich pastelovou kolekci, která je u zákazníků velmi oblíbená.

Jaký typ hraček VIGA nabízíme u nás v eshopu?

Momentálně to jsou třeba hračky z kategorie KOSTKY A BLOKY, které lze využívat na stavění i jako montessori pomůcky. Jsou to typicky různé kostičky a dřevěné podložky na vkládání tvarů, kde se děti učí základní pojmy jako větší-menší, počty a poznávat geometrické tvary nebo tělesa. 

 

Další oblíbenou kategorií jsou VZDĚLÁVACÍ HRAČKY. Mezi ně patří různé typy abecedy nebo hračky s početními úkoly. Děti se na nich učí první číslice, poznávají zvířátka, s rodiči si o nich povídají a tím se přirozeně dozví spoustu nových a důležitých informací.

 

Pro nejmenší máme různá CHODÍTKA A VOZÍTKA. Ty mají navíc další motorické funkce, takže se děti zabaví i jinak. Můžou zkoumat, objevovat a procvičovat jemnou motoriku.

Hodně zastoupenou a oblíbenou kategorií jsou i PROFESE, kde najdete kuchyňky, nářadí, pokladny apod. 

 

 

Nechybí samozřejmě ani hračky TAHACÍ, HUDEBNÍ, VLÁČKODRÁHY nebo PUZZLE s různým stupněm obtížnosti.

 

A to zdaleka není vše. Hračky VIGA nám ve skladu plní několik regálů.

Podívejte se na CELOU NABÍDKU hraček VIGA.

Máte raději pastelové nebo pestré barvy? 

 

Vyberte si ze široké nabídky hraček ty pravé pro vaše děti.
Dřevo je skvělý přírodní materiál. Hračky z něj jsou odolné, pevné a vydrží po několik generací. Navíc je dřevo příjemné na dotek, na rozdíl od plastových nebo plechových hraček. 
Všechny hračky VIGA pomáhají všestranně rozvíjet vaše dítě. Jsou zaměřené na rozvoj hmatu, sluchu, motoriky, kreativity, fantazie, sociálních dovedností, koordinace, pohybu, představivosti a spoustu dalšího. 

Abyste jich mohli koupit více, použijte v košíku slevový kód BLOG7, který platí speciálně pro čtenáře našeho blogu. Ušetří vám z celkové ceny 7%.