TOP 3 hračky na zahradu, které možná neznáte

Prázdniny jsou skvělá věc. Zvlášť, když je můžete trávit na zahradě nebo u vody. V půlce léta se ale může stát, že děti bazén i pískoviště omrzí a začnou se nudit.
Jak je zabavit něčím neokoukaným? 

Dovolte nám, abychom vám představili 3 nejpopulárnější hračky pro děti na zahradu, o kterých jste možná do dnešního dne neslyšeli.

Kempingový stan s příslušenstvím

Táboření k létu patří a novinka v podobě campingové sady pro děti se líbí menším i věším táborníkům. Stan můžou používat venku i v pokojíčku a bohaté příslušenství poskytuje spoustu prostoru pro hru.

Vařič i petrolejová lampa mají zvukové nebo světelné efekty, což ještě více podpoří fantazii a hru na příběh. Sada se setkala s obrovským úspěchem jak u tříletých dětí, tak u mladších školáků. 

Gril s efekty žhavých uhlíků

Co by to bylo za léto bez grilování. A právě gril je další ze skvělých hraček. V čem je zrovna tento tak zvláštní? Má umělé uhlíky, které "nažhavíte" přiloženým podpalovačem. Stačí poklepat a uhlí začne svítit a vydávat zvukový efekt ohně. Ale pozor, ničím jiným než podpalovačem ho nerozsvítíte!



Všechny další části grilu jsou stejné jako u grilu opravdového - víko s otvory, dvě mřížky na grilování, kleště na obracení... Součástí je i několik plastových potravin a doplňků.

Stavební míchačka pro děti se zednickou sadou

To nejlepší nakonec! Stavební míchačka je nejoblíbenější hračka na ven. Děti ji milují, kluci i holky si chtějí hrát s míchačkou. Nejlepší je míchačku koupit s kombinací s kolečkem. Naše milá zákaznice vyfotila její děti, jak si s ní krásně hrají. Rozhodně doporučujeme. :)


Pokud chcete některou z těchto báječných hraček potěšit své dítko/děti, máme tu opět pro čtenáře blogu SLEVOVÝ KÓD:  BLOG7 - ten zadejte v prvním kroku košíku a bude vám z objednávky odečtena SLEVA 7%.