Tip na dárek pro kluka 12 let

V posledním článku jsme vám dali tipy na dárky pro holky kolem 12 let, dnes se zaměříme na stejnou věkovou kategorii u kluků. 

Pokud si tedy nevíte rady, co kromě elektroniky, a rádi byste zůstali ještě aspoň trošku u hraček, pojďte se podívat na naše tipy.

Autodráha 
S autodráhou si rád zajezdí i nejeden dospělák. Neříkejte, že když vám někdo ukáže dráhu s dvěma autíčky, nebudete si chtít alespoň pár kol zajezdit. V nabídce máme skvělé autodráhy značky Polistil, ke kterým můžete dokupovat další příslušenství. Lze dokoupit nejen další část dráhy, ale třeba i pouliční osvětlení nebo různé druhy autíček. Takže vám vlastně jeden dárek přinese tipy na dárky pro příště. 

    

RC auta
Další z hraček, kterou ocení i leckterý tatínek. Jde jen o to zvolit to správné auto, které zvládne i jízdu venku a o zábavu je postaráno. Spousta těchto aut má krásné detaily a třeba i otevírací dveře. Tohle auto i plave na vodě!

  

Malý mechanik
Pokud je váš syn nebo vnuk trošku kutil a montér, mohla by ho zaujmout stavebnice Malý mechanik. Je to hračka podobná stavebnici Merkur a v nabídce máme různé druhy aut, loď i Eiffelovu věž. Když se sejde sad více, může si pak už každý montovat stavby dle své fantazie. Kdo ví, třeba se váš syn pak stane architektem. 

  

Pro špiony
Pokud máte doma malého agenta, určitě ho zaujmou sety s odposlechem nebo na hledání kovů. Špionážní hry jsou napínavé a vydrží na hodiny. 

                

Vojáci a bojovníci
Hrát si s vojáčky je možná pro mrňata, ale stát se vojákem a cvičit si postřeh, obratnost a bystrost, to je pro velké kluky. Podívejte se na naše sady Laser Game a také na pušky Hutsman na pěnové náboje. Náboje jsou měkké, s gumovou špičkou, takže jsou bezpečné. A to i přes daleký dostřel. 

  

Sportovci
Má váš kluk zálibu ve sportech? Pak ho třeba potěší stolní hokej, fotbal nebo kulečník. Podívejte se na celou nabídku stolních sportů.

 

Bburago
Kvalitní a přesné modely aut nejrůznějších značek, to je Bburago. Pokud je váš chlapec obdivovatelem aut, možná by si rád založil sbírku modelů. Vybírat můžete auta různých značek v různém měřítku. Jsou nádherně propracovaná. Pokud se setkáte s úspěchem, máte vystaráno s dárky i na další události, protože model do sbírky vždy potěší! Takže? Začnete Mercedesem nebo Ferrari?

  

Kreativní vědec
No a pokud jde o kreativní povahy nebo koumáky, určitě je zaujme výroba neonových obrázků, se kterou se jejich pokoj stane víc cool. A co třeba prozkoumat rostoucí krystaly? Nebo vyrobit sliz svítící ve tmě?

   

 

Doufáme, že vám naše tipy pomohly a máte tip alespoň na nějaký dárek, který bude pro vašeho chlapce překvapením. Aby se vám příjemněji nakupovalo, máme pro vás slevový kód na 7%. Stačí zadat v nákupním košíku BLOG7

Pokud si stále nejste jisti výběrem a potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat.