Houpačky - kouzlo léta

Přichází léto. Pro většinu z nás nejkrásnější část roku. Dlouhé slunečné dny a s nimi spjaté venkovní aktivity. Jak vykouzlit z Vaší zahrady to nejkrásnější místo pro Vás i Vaše děti?

Na Martonii jsme dlouhou dobu dávali dohromady letní nabídku hraček. Chtěli jsme mít velký výběr bazénků, odrážedel, doplňků pro sport, ale co nás okouzlilo po rozbalení krabic s letním zbožím nejvíce, to byly houpačky!

S těmi totiž můžete zažít tu nejlepší zábavu na každé zahradě. Ať už jde o plastová prkýnka, která můžete zavěsit do páru na strom, nebo klasické dřevěné dětské houpačky, které znáte z dětství.

Stín v horkých letních dnech, ve kterém se skrývá relaxační místo plné zábavy, to je prostě ONO! Na e-shopu jsme proto rozšířili výběr houpaček, který Vám chyběl a vy jste se nám odvděčili nákupem. Za to velice děkujeme, jsme rádi, když můžeme dodat to, co Vám nejvíce chybí a jsme tak stále v kontaktu s našimi zákazníky a jejich potřebami.

kouzlo léta

 

Aktuálně nabízíme širokou nabídku barevných plastových prkýnek, které se hodí především pro větší děti. Závěsné provázky můžete zamotávat a vytvořit tak houpačkový kolotoč. Houpačky jsou zároveň zcela bezpečné – alespoň v případě že se vyhnete výškám, které Vás dostanou do korun stromů.

Snímek obrazovky 2020-05-21 v 19.28.50 Snímek obrazovky 2020-05-21 v 19.28.58Snímek obrazovky 2020-05-21 v 19.29.05Snímek obrazovky 2020-05-21 v 19.29.13

Naší oblíbenou kategorií jsou dřevěné houpačky s opěrkami pro nejmenší. Jsou vybavené zavíráním a přináší tak zábavu dětem a pohodu rodičům. Jedná se o tradiční české dřevěné výrobky a jestli se někdy mělo smysl podporovat české řemeslníky a jejich výrobky, je to právě teď. Ceny se vyhoupnou o pár korun výš, než u klasických plastových houpaček.  

Každému z Vás chceme poděkovat za Váš nákup. Letní nabídku pro vás budeme celé léto doplňovat a věříme že si díky Martonii užijete to nejkrásnější léto. Léto 2020.

Česká houpačka

Snímek obrazovky 2020-05-21 v 18.57.30