Panenky Barbie a jejich růžový svět

Legendární panenka Barbie se za svůj život podívala do milionu dětských pokojíčků. Historie této oblíbené hračky sahá do roku 1959.

„Filosofií Barbie je, že díky panence malé dívky mohou být, kým chtějí. Panenka Barbie vždy reprezentovala skutečnost, že každá žena má možnost volby.“ – Ruth Handler.

Poprvé se děti mohly setkat s panenkou během vysílání seriálu Mickeyho klubík v roce 1959, byla to pro Barbie první hvězdná chvilka, první televizní reklama. Její uvedení na trh bylo hvězdné. Pro dívky v té době neexistovala hračka, která by jim dávala takovou volnost, prostor a inspiraci. Panenka Barbie se dívkám ukázala ve více než 200 inspirativních povoláních mezi nimi například astronautka, inženýrka robotiky, novinářka nebo podnikatelka. Velkým úspěchem byla její cesta do vesmíru – Barbie Astronautka 1965. Ano, vydala se s dětmi do vesmíru 4 roky před tím, než první člověk vstoupil na měsíc.

Snímek obrazovky 2020-05-01 v 8.57.19

zdroj obrázek - marianne.cz

Z moderní doby Vás jistě zaujme informace o sociálních sítích panenky Barbie. Na Facebooku nasbírala přes 14 milionů aktivních fanoušků. Její Instagram se může pochlubit 1,2 miliony followers. Barbie je tak i v dnešní době inspirativní influencerkou pro mladé dívky.

Ani u nás v Martonii nesmí tato panenka chybět. Naší oblíbenkyní je i nádherná panenka Barbie ve svatebních šatech. Baví nás jedinečná róba  s růžovým nádechem a krásnými detaily, která je doplněná o originální šperky i dlouhý bílý závoj. Nevěsta má krásný jemný pudrový make-up a potřebuje vytvořit svatební účes. Barbie se už těší na svůj výjimečný den a vy jí můžete pomoci s přípravami obřadu, hostiny i šatů. Můžete si zahrát na svatebního fotografa a pořídit jí nádherné snímky v přírodě nebo během obřadu.

Snímek obrazovky 2020-05-01 v 9.22.37

 

Máme u nás moderní panenky i exkluzivní sběratelské kousky. Naší nejoblíbenější je Barbie sněhová princezna. Nádherná barbie princezna ve fialových šatech zdobených diamanty. Každé ráno nás ve skladu vítá širokým úsměvem a její šaty umí dokonalé proměny. Je to skvělá hračka pro malé parádnice.

Bydlím v království Martonie

Bezkonkurenčně nejkrásnější šaty má Barbie na královském bále. Šaty, které hrají všemi barvami duhy. Tato panenka jistě nesmí chybět ve Vaší sbírce. Nádherné blonďaté vlasy, široký úsměv a šaty plné třpytek a hvězd. Tato Barbie má i spoustu doplňků, díky kterým bude na bále ještě krásnější. Učešte si žlutým hřebínkem, přidejte korunku a do dlaně růžovou kouzelnickou hůlku plnou tajemství.

15776-1