Máme zlatý certifikát. Děkujeme!

Před pár dny nám na eshopu naskočil Zlatý certifikát od Heureky. A udělalo nám to obrovskou radost!
Ano, je to na první pohled jen "žlutá značka" na webu, ale pro nás je to víc. Je to potvrzení toho, že to co děláme, děláme dobře.

V dnešním Blogu bychom rádi poděkovali vám všem, kteří jste u nás nakoupili, nebo nakupujete pravidelně. Zvláště pak těm z vás, kteří jste si našli minutku a odeslali na Heureku hodnocení.

Proč je to pro nás důležité?

Hodnocení je pro nás zpětná vazba. Pravidelně ho pročítáme a díváme se s čím jste spokojeni a vymýšlíme, co by šlo ještě vylepšit. 
Nejčastěji zmiňovanou výhodou našeho eshopu je rychlé doručení. Pokud objednáte ráno, můžete mít zboží druhý den doma. Mezi nejčastějšími plusy je i široký sortiment hraček. Ten se rozšiřuje doslova každým dnem. A budete ještě koukat, co všechno se chystá!
Děkujeme i za kladné hodnocení komunikace obchodu. Vždy se snažíme maximálně poradit a vyjít vstříc, ať už nás kontaktujete po telefonu, mailem nebo přes sociální sítě.

Našim cílem je, aby hračkářství Martonie bylo víc než obyčejný eshop. Chceme, abyste u nás nakupovali rádi. Abyste se u nás mohli o koupi poradit. Abyste vždy přesně věděli, co kupujete. Z toho důvodu pro vás spoustu hraček osobně zkoušíme a přefocujeme, protože katalogová fotka výrobce někdy neodpovídá. Jako třeba u zvířátek Atlas, kde katalogové fotky neukážou, jak nádherné figurky to ve skutečnosti jsou. Podívejte se například na Spinosaura:

 


Nové hračky necháváme odzkoušet děti a sledujeme, jak na ně reagují. Pokud je zaujmou a vydrží u nich, je to znamení, že hračku chceme prodávat. Podle reálných zkušeností pak doplňujeme popisy zboží, abyste o hračce měli maximum informací.

 

Ještě jednou děkujeme všem, kdo nám dávají zpětnou vazbu
Pomáhá nejen nám, ale i návštěvníkům eshopu, kteří k nám zavítají poprvé.

Abychom udělali radost i my vám, máme tu pro vás malý dárek v podobě slevového kódu BLOG7, který vám po zadání v nákupním košíku přinese slevu 7% na celý nákup, včetně položek ve výprodeji. 

A pokud máte chuť se začíst, můžete nalistovat některý z našich minulých blogů