Tip na dárek pro holku 12 let

Co koupit k Vánocům?
Každoroční otázka, která nám vyskakuje v mysli, ať už jde o děti, manžela, manželku nebo další členy rodiny. Dokud jsou děti malé, je to snadné. Jak ale rostou, je vymýšlení rok od roku horší. Pomalu a jistě se z kategorie hraček přesunují do kategorie elektroniky. 

Nejčastěji jsou naši zákazníci bezradní při vymýšlení dárku pro děti kolem 12 let. Ještě nechtějí kupovat čistě elektroniku, ale hračky už děti baví málo. V dnešním článku vám proto dáme několik tipů na to, co koupit holčičkám kolem 12 let. V příštím pak budou tipy pro kluky

Krášlení
V tomto věku se malé slečny už rády parádí, proto můžete zvolit nějakou kreativní sadu. Nejpopulárnější jsou sady s křídami na vlasy a zaplétač copánků. Skvělou zpětnou vazbu máme taky na nehtové studio, protože spousta holčiček chce být jako maminka a v tomto věku si lakují nehty. 

  

Podívejte se na všechny kreativní zkrášlovací sady, mezi kterými je třeba i třpytivé tetování. Určitě najdete takovou, která se bude vaší dceři či vnučce líbit.

Tvoření
Spousta holek miluje tvoření a zdobí si pokojíčky fotkami a drobnými dekoracemi. Užijí si tak zábavu a podpoří kreativitu a ještě vzniknou krásné dárečky pro kamarádky nebo babičku. Z této kategorie můžeme doporučit třeba výrobu svíček nebo sadu na výrobu mýdel.

Ve všech věkových kategoriích slaví úspěch taky továrna na sliz a pletací stroj. Obojí je skvělá hračka na dlouhé zimní večery, se kterou jdou vyrobit pěkné dárečky pro kamarádky.

  

MAXI plyšák
Plyšáci potěší všechny. Z našich zkušeností víme, že tato kategorie není na horní věkové hranici omezena. Plyšáci se kupují pro miminka, malé děti, slečny i dospělé. Mezi takovou klasiku patří mědvědi. U dospívajících slečen vede jednorožec a MAXI medvěd, který jim dělá společnost při učení i snění.

 

Panenky a figurky
Na panenky jsou dvanáctileté holky už velké. Přesto jsou v tomto věku populární různé figurky a postavičky z reklam. Jako třeba sběratelské figurky Enchantimals, magické figurky v krabičce Harry Potter. A nebo sběratelské panenky Nebulous Stars.

   

Nebulous má i spoustu kreativních tvořivých deníků, které jsou skvělé na relax. Proti nudě a dlouhé chvíli fungují výborně i puzzle, kterých máme širokou nabídku. 

  

Hudební nástroj
Chce být vaše dcera superstar? Má ráda hudbu? Co zkusit nějaké piánko s mikrofonem? Jde na něj zahrát spousta jednoduchých i složitějších písniček. Slečny si můžou zabrnkat známé melodie, vymýšlet vlastní skladby nebo si zazpívat do mikrofonu.

 

 

Doufáme, že vám naše tipy pomohly a máte tip alespoň na nějaký dárek, který bude pro vaši malou slečnu překvapením. Aby se vám příjemněji nakupovalo, máme pro vás slevový kód na 7%. Stačí zadat v nákupním košíku BLOG7

Pokud si stále nejste jisti výběrem a potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat.